Edini v Sloveniji imamo znanje in inovativno tehnologijo Kodak Flexcel NX za izdelovanje vrhunskih flekso tiskarskih plošč. Uporabljamo jo že od leta 2008, ko je bila prvič predstavljena svetu.

Hitro smo namreč spoznali, da priprava flekso tiskarskih plošč s tehnologijo Kodak Flexcel NX daje revolucionarne rezultate in hkrati zmanjšuje proizvodne stroške. In kar so bile do nedavnega le želje flekso tiskarjev, je za naše stranke postalo realnost.

TEHNOLOGIJA

Kdor želi biti in ostati na vrhu, mora dosegati vrhunske rezultata. Za to pa je potrebno temeljito znanje, pa tudi izkušnje in prava, vrhunska tehnologija.
Prav zaradi znanja in izkušenj naših strokovnjakov za računalniško flekso pripravo, pa tudi zaradi Kodakove inovativne tehnologije Kodak Flexcel NX z Digicap NX Screening, je pri nas natisnjeno gradivo vedno znova odlično. Reprodukcije so enake (1:1) izvirnim digitalnim datotekam, saj je kakovost možno primerjati z bakrotiskom.

OHRANJENI PRAV VSI DETAJLI

 

V Kodaku so se odločili za posebno tehnologijo osvetljevanja Squarespot, ki omogoča pri ločljivosti 10.000 dpi zelo majhne rastrske pike velikosti 10 mikronov. To zagotavlja, da so lepo vidni tudi nežni toni, barvni prehodi, ki zbledijo do bele, pa tudi vse ravni sivine. Reprodukcija slike ena na ena in edinstvene Kodakove pike Flat Top nam zagotavljajo, da se med tiskom ne izgubi nobena podrobnost.

IZDELUJEMO:
FLEXO KLIŠEJE
KLIŠEJE ZA SUHI OFSET
KLIŠEJE ZA ZLATO TISK