SUHI OFSET

Smo specialisti za suhi offset, saj vam lahko ponudimo znanje, klišeje in primerno odtisno gumo. Imamo vrsto let izkušenj pri pripravi nalogov za suhi offset. Po potrebi opravimo tudi oblikovalska dela. Klišeji so izdelani iz vrhunskih japonskih materialov, ki omogočajo kvaliteten odtis, hkrati pa so zelo vzdržljivi. Odtisna guma predstavlja zadnji segment kvalitetnega odtisa. Svetujemo vam pri pravilni izbiri gume, ki bo zagotovila optimalni prenos barve pri najmanjšem prirastu pike.

TEHNOLOGIJA

Kdor želi biti in ostati na vrhu, mora dosegati vrhunske rezultata. Za to pa je potrebno temeljito znanje, pa tudi izkušnje in prava, vrhunska tehnologija.
Prav zaradi znanja in izkušenj naših strokovnjakov za računalniško flekso pripravo, pa tudi zaradi Kodakove inovativne tehnologije Kodak Flexcel NX z Digicap NX Screening, je pri nas natisnjeno gradivo vedno znova odlično. Reprodukcije so enake (1:1) izvirnim digitalnim datotekam, saj je kakovost možno primerjati z bakrotiskom.

OHRANJENI PRAV VSI DETAJLI

V Kodaku so se odločili za posebno tehnologijo osvetljevanja Squarespot, ki omogoča pri ločljivosti 10.000 dpi zelo majhne rastrske pike velikosti 10 mikronov. To zagotavlja, da so lepo vidni tudi nežni toni, barvni prehodi, ki zbledijo do bele, pa tudi vse ravni sivine. Reprodukcija slike ena na ena in edinstvene Kodakove pike Flat Top nam zagotavljajo, da se med tiskom ne izgubi nobena podrobnost.

IZDELUJEMO:
FLEXO KLIŠEJE
KLIŠEJE ZA SUHI OFSET
KLIŠEJE ZA ZLATO TISK
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!